Cupcakes

I dag är det ingen vanlig måndag som jag sitter kvar i skolan och sedan traskar vidare till VLT för lite möte. Nej idag sitter jag kvar i skolan för att sedan traska vidare till två tjejer som jag ska käka mysigt med. Det är alltså alla hjärtans dag och vi kör på vår tradition som singlar och myser ändå. Det äger.

Vad jag vill säga är att jag har ett antal nya favorit program på TV. Nu efter att ha bott hos mormor i tre veckor har jag fått anpassa mig till att bara ha kanalerna 1, 2, 4 och 24. Så jag ska visa er mitt körschema!

Tisdag: Halv åtta hos mig, på fyran. Jakten på lycka, på tvåan.
Onsdag: Halv åtta hos mig, på fyran. Sveriges mästeckorck, på fyran.
Torsdag: Halv åtta hos mig, på fyran. Merlin, på tjugofyran.
Och under helgen tar jag igen på min absoluta favorit, Mauro & Pluras kök på trean. Förra gången var söta Markus Krunegård med och några gånger tidigare var Håkan Hellström på besök. 5/5 cupcakes indeed.



H to the O, hello!

Trött...

Men för glad för att sova...

Ja just det, bloggen och alla tusentals kikare!

Hej. Efter en vecka till på min lärorika praktikplats är det alltså två veckor kvar, se så smart jag blivit. Nej men seriöst, jag har lärt mig fett med grejor!

Klockan visar 02.37 och jag antar att man kan lite på'n. Det är sent och jag har borstat tänderna, men sminket är än på. För lat för o tvätta bort ikväll, men det är faktiskt bara mascara så läget är lungt guys! Jag ska försöka tagga ner, för jag har faktiskt garvat lite nu den senaste timmen eller de två senaste. Mycket uppskattat! Hoppas er natt smakar lika gott som min kommer att göra.

I'm so happy, that ain't wrong

Hej hej, at Maja's oh yeah! Vi har lärt oss att dansa.


Jag vet jag talar i gåtor, men det är oftast inte meningen

Hej! Jag lyssnar på Markus och hoppas på att få se honom i sommar, jag sitter med hårinpackning och fotbad, jag tvättar kläder, jag bloggar, jag funderar, jag lever nog livet. Dålig på vardag duktig på fest, fast ack jag är kung på natten o da'n. Planerar resor och reser. Två veckor avklarade på praktiken, tre återstår. Sen kommer en efterlängtad skidåkarvecka. Jag är ute på okända gator och gör mig bekant som få, hittar vägen hem tills slut. Puss.

RSS 2.0